Nacht van de Nederpop

Afbeelding
vr 20 september
VOORVERKOOP
29.00
AVONDKASSA
30.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

2024 is hét jaar van de Nederpop! De bekendste en leukste Nederpop zangers én muzikanten gaan samen los tijdens de Nacht van de Nederpop clubtour!

Over de Nacht van de Nederpop
De Nederpop All Stars nemen de grote namen achter de Nederpop mee voor een knallend feest in de coolste clubs. De boegbeelden van Het Goede Doel, The Time Bandits, Toontje Lager, Vof de Kunst, Lois Lane en Hans de Booij storten een denderende waterval aan hits uit onder de zinderende begeleiding van de Nederpop All Stars!

Stil blijven staan is geen optie, meezingen is onvermijdelijk. Henk Westbroek, Alides Hidding, Erik Mesie, Nol Havens, Monique & Suzanne Klemann en Hans de Booij samen op één podium, dat staat garant voor een fenomenale Nederpop Nacht die je niet wilt missen!

Deze gasten zijn zeker Specialized, dus Live it up met je Best Friend, vier je Vriendschap met Suzanne, hou het bij Één kopje koffie, vergeet België en kom Stiekem dansen met Annabel bij De Nacht van de Nederpop!

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.