THE PITCH: Artist Branding met DEAMS + DemoDrop

Afbeelding
ma 24 juni
Zaal open 19:00 Aanvang 19:30

Ben jij een artiest, of je nu net begint of al gevorderd bent, en wil je jezelf zowel artistiek als zakelijk professionaliseren? Wil je de kennis en strategieën in handen krijgen om je uniek te profileren en op te vallen in de massa? Dan is deze NH-Pop Masterclass perfect voor jou! Deze workshop is ontworpen voor artiesten die meer uit hun talent willen halen; voor degenen die willen excelleren en een blijvende indruk willen maken in de muziekwereld.

In een tijd waarin er meer muziek wordt uitgebracht en geconsumeerd dan ooit tevoren, is het cruciaal om meer dan alleen muzikaal talent te hebben. Het enorme aanbod, de korte aandachtsboog en de visuele instelling van de moderne muziekfan vragen om een onderscheidend vermogen. Het is niet langer voldoende om alleen goed te zijn in wat je doet; je moet opvallen. Deze masterclass, gegeven door DEAMS, helpt je om je artistieke vaardigheden te combineren met zakelijke inzichten, zodat je niet alleen gehoord, maar ook gezien wordt.

Tijdens deze workshop krijg je een realistisch beeld van je eigen merkwaarde en mogelijkheden als artiest. Je leert hoe je een doelgerichte strategie kunt ontwikkelen om je carrière uit te bouwen, en krijgt de kennis en motivatie om de benodigde stappen te nemen. We stimuleren ondernemerschap en self-management, en helpen je om je zelfinzicht, creativiteit en productiviteit te vergroten. Sluit je aan bij onze workshop en geef je carrière de boost die het verdient!*

Timetable:

19:00   Deuren open

19:30   Aanvang en introductie The Pitch

20:00   Masterclass Artistbranding door DEAMS

21:00   DemoDrop

22:00   Uitloop

 

* Deelname is gratis en is bedoeld voor artiesten uit Noord-Holland.

 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar onno@nhpop.nl