IGNITE

Afbeelding
vr 16 augustus
VOORVERKOOP
19.50
AVONDKASSA
20.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:00

Hoewel IGNITE uit Zuid-Californië komt, hebben ze het grootste deel van hun carrière besteed aan het onderscheiden van zichzelf als een band zonder grenzen. De afgelopen jaren waren ze co-headliner van tourpakketten zoals Europa's Persistence-tour met onder meer Hatebreed of stonden ze op festivalpodia met onder meer Motorhead of Rise Against. Elke keer weer het meest uiteenlopende publiek voor zich winnend.

Over IGNITE:
In 2019 stond het punk- en hardcore-instituut van Orange County, IGNITE, op een kruispunt. In de loop van 25 jaar had IGNITE hun hardcore fundament gelegd en er niet alleen het geluid van een band van gemaakt, één die weigerde te worden gecategoriseerd, maar een wereldwijd bekende sound. Met vijf albums achter de rug en talloze tournees was de kern van de band: bassist Brett Rasmussen, gitaristen Nik Hill en Kevin Kilkenny en drummer Craig Anderson op zoek naar een nieuwe stem. Ze zaten zonder zanger.

Bijna twee jaar later. Het titelloze album van IGNITE is het moment waarop ze zich verzoenen met hun geschiedenis. Melodieus, politiek, aangrijpend en vooral gedreven. Met een nieuwe zanger vooraan en een nieuw album in de hand, is IGNITE klaar om weer aan de slag te gaan. Er staan al tournees in Europa en de VS in de boeken en de band kan er niet gelukkiger mee zijn.

Over Curselifter:
Curselifter uit Utrecht speelt bijtende metallic hardcore. De teksten brengen seksueel geweld, machogedrag en machtsmisbruik onder de aandacht, terwijl de muziek inspireert tot stagediven en vechten met je vrienden.

Over SWELL:
SWELL is een 4-piece hardcore band uit Tilburg, getekend bij Positive and Focused Records. De band creëert een groove-georiënteerde stijl hardcore die wordt gemengd met snelle riffs, zware breaks en screams gecombineerd met melodieuze vocals. SWELL heeft recentelijk een nieuwe EP genaamd "Primal Rage" uitgebracht op 7" vinyl. Als je van hedendaagse groovy hardcore houdt, houd ze dan in de gaten.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.