Ian Siegal & Johnny Mastro

Afbeelding
do 28 november
VOORVERKOOP
22.50
AVONDKASSA
23.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Ian Siegal en Johnny Mastro kwamen samen voor een fantastische throwback ruige en tuimelende sessie die live werd opgenomen in New Orleans. Ian Siegal's met whisky doordrenkte stem en gitaar passen perfect bij een van de rauwste benaderingen ter wereld. Johnny's mondharmonica drijft zijn band als geen ander aan en in combinatie met Mr. Siegal is het geluid verfrissend bedwelmend.

Over Ian Siegal
Siegal, geboren in Portsmouth, Engeland, is de afgelopen 20 jaar headliner geweest op festivals over de hele wereld en heeft prijzen en onderscheidingen verzameld, waaronder "Best British Singer". MOJO magazine noemde hem "een van de meest begaafde zangers en schrijvers in de hedendaagse blues". Zijn rootsy Americana ontmoet de bluesstijl en samenwerkingen door de jaren heen hebben hem een reputatie opgeleverd als een soulvolle, stilistisch flexibele artiest. Een "echte" artiest die iets te vertellen heeft.

Over Johnny Mastro
Johnny Mastro, een mondharmonicaman uit New Orleans, werd geboren in Genève, NY, VS en leidt al 25 jaar een van de zwaarste bands in de bluesscene. Hij toert al 20 jaar door Europa en net als die van Siegal doorstaan zijn veelgeprezen platen de tand des tijds. Mastro is iets stijver van stijl en creëert altijd een stuwend, origineel, los en gevaarlijk geluid, waardoor de muziek naar de rand van de afgrond wordt geduwd. Munich Talk zei over zijn laatste plaat: "het kan nauwelijks meer vervormd, vuiler of ruwer zijn en dat is een goede zaak".

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.