Hilin's Livingroom Session

Afbeelding
do 25 april
VOORVERKOOP
16.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Op donderdag 25 april zal P60 omtoveren tot huiskamer, waarbij we kunnen gaan genieten van een diverse line-up. Deze line-up bestaat uit Avinash Pandey, Jasper Schalks en Hilin. Onder het genot van goed gezelschap en een gratis drankje, kijkend naar een avondvullend, intiem huiskamerconcert, waarbij het draait om het contact tussen jou en de muzikant op het podium. Laat je meevoeren door klanken en emoties die opborrelen tijdens “Hilin's Livingroom Session”.

Jasper Schalks
Nadat de West-Friese Jasper Schalks op zijn 15e zijn eerste cd van Bob Dylan kocht, heeft authentieke folk en melancholische americana hem nooit meer losgelaten. Dat Dylan, oude folk en de gehele platenkast van je opa een onbetwistbare inspiratie voor Schalks vormen komt ook duidelijk naar voren op debuutalbum Stand This Storm, dat in 2022 verscheen. Hiernaast verscheen vorig jaar zijn vooralsnog laatste single, een protestliedje over de dood van Lisa Marie Montgomery, waarover het Amsterdamse muziekblog Gobsmag het volgende schreef: ‘Verdrietig. Maar wat een prachtig liedje en verhaal. Een absolute aanrader voor liefhebbers van Dylan, Randy Newman and the likes.’ - Gobsmag over The Ballad of Lisa Marie Montgomery.

Avinash Pandey
Avinash is een singer-songwriter, gevestigd in Amsterdam. Geïnspireerd door RnB, pop en soul, is zijn muziek een unieke samensmelting van genres die een geluid creëert dat zowel fris als tijdloos is. Zijn liedjes brengen emoties en verhalen over liefde, het leven en de menselijke conditie over en resoneren op een intiem niveau met luisteraars.

Hilin
Hilin, een geboren Amsterdammer met Koerdische wortels, ontdekte al op jonge leeftijd troost en expressie in muziek. Gespecialiseerd in Blues, Jazz en Soul, toerde ze na haar muziekstudie met haar voormalige band door Nederland en Duitsland, won wedstrijden en trad op in het voorprogramma van bekende artiesten. Als soloartiest timmert ze nu hard aan de weg, met hoogtepunten zoals haar debuutalbum "The Bedroom Session" in 2020. Haar nummers nemen luisteraars mee op een emotionele reis en bieden troost en hoop, waardoor ze een warm thuis creëert met haar unieke stem en diverse muziekstijlen.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.