Lonely Knuckle

Afbeelding
di 5 maart
Café open 14:00 Aanvang 14:30

Deze middag nodigen wij een oude bekende uit tijdens de maandelijkse 'My Generation' middag in het café van poppodium P60, Stadsplein 100a Amstelveen. The Lonely Knuckle, vaak genoemd als huismuzikant van deze middagen zal zichzelf begeleiden op gitaar en mondharmonica om op zijn geheel eigen wijze pop, rock en country nummers laten horen met extra aandacht voor de jaren 60 en 70.

Lonely Knuckle laat je genieten van oude bekende songs in een subtiele akoestische uitvoering. Neem daarbij zijn warme doorleefde stem en je bent net als wij een fan. Frans, of wel, Lonely Knuckle neemt songs uit de jaren 60 tot heden en maakt ze helemaal eigen. Hij doet dat zo goed dat je het origineel niet mist. Heerlijke muziek voor bij een drankje en een praatje, komt u ook?

My Generation Amstelveen
Al enkele jaren weten velen de eerste dinsdagmiddag van de maand de weg naar het poppodium P60 te vinden. Het is er dan een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach en vertier en de beste muziek uit de jaren 60 tot heden. Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier op de juiste plek. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen Poppodium P60 en Amstelring, wordt een informeel afwisselende programmering neergezet met één keer in de maand middag met programma (live) muziek. Daarnaast repeteert het My Generation Rockkoor elke dinsdagmiddag om 16.00 uur.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, stuur dan een berichtje naar: mygeneration@amstelring.nl