Chezidek

Afbeelding
za 14 december
VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
31.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Chezidek is een roots reggae zanger. Hij is bekend van zijn hitsingles Call Pon Dem (gebruikt in GTA IV), Can't Hear Must Feel, Inna Di Road, All My Live en Leave De Trees.

Over Chezidek
Zijn eerste nummer één hit Leave De Trees op het Our Promotion label, geproduceerd door Hugh Miller (aka Bunny Dan) belandde op de BBC Top 10 dancehall chart. Sindsdien trad hij op op grote evenementen zoals Magnum Sting, Teen Splash, Dancehall Jam Jam, Bob Marley Tribute en Tribute to Peter Tosh, Rebel Salute en Western Consciousness. Hij werd uitgeroepen tot beste nieuwe artiest door de Jamaica Federation of Music and Affiliated Artiste (JFM) voor Middlesex (County).

Chezidek's album Inna Di Road werd geproduceerd door Bobby "Massive B" Konders en uitgegeven door Greensleeves Records in september 2007. Call Pon Dem van zijn album Inna Di Road is te horen op het Massive B Sound-systeem (station) in Grand Theft Auto 4 en het verschijnt ook op de officiële GTA IV-soundtrack.

 

Dit concert is een samenwerking tussen Poppodium P60 en ZenSocial Productions.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.