The Billy Joel Experience

Afbeelding
vr 4 oktober
VOORVERKOOP
22.50
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

18 keer stond Billy Joel met een single in de Nederlandse hitparade! Piano Man, She’s Always A Woman, Uptown Girl, Goodnight Saigon en ga maar door… Stuk voor stuk klassiekers die zich in ons collectieve geheugen hebben genesteld. Goed idee om, om dat indrukwekkende lijstje heen, een nieuwe theatershow vorm te geven, vonden de mannen van The Billy Joel Experience.

Over de Greatest Hits in Concert Tour
Na het ambitieuze ‘The Album Tour’ waarmee de tribute-act in seizoen ’23 - ’24 in meer dan 60 theaterzalen bijzonder hoge ogen gooide én prachtige recensies verdiende, leek het de band tijd om een setlist samen te stellen die ‘één groot feest der herkenning vormt’, aldus Alexander Broussard, bandleider, zanger en pianist van de groep:

“Het mooie is, dat je die 18 nummers makkelijk nog kunt aanvullen met een aantal titels die wél in de top 2000 aller tijden, maar nooit in de Nederlandse hitparade hebben gestaan. Wij wisten bijvoorbeeld niet dat Just The Way You Are tot die laatste categorie behoort, maar die hoort natuurlijk wel degelijk in een Greatest-Hits-van-Billy-Joel voorstelling thuis! En datzelfde geldt dan bijvoorbeeld voor The Longest Time.”

Met de nummers uit de hitparade én de resterende nummers uit de Top 2000 aller tijden, komt The Billy Joel Experience met een bomvolle setlist, geschikt voor jong, oud, die hard fan of gewoon liefhebber van een heerlijke avond met de beste muziek, gespeeld door de meest gepassioneerde club musici, volledig gewijd aan The Greatest Hits van Billy Joel!

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.