Have Faith in Trance

Afbeelding
za 13 april
VOORVERKOOP
39.50
AVONDKASSA
45.00
tickets Zaal open 18:00 Aanvang 18:00

Op zaterdag 13 april 2024 gaan we opnieuw een onvergetelijke avond beleven, doordrenkt met non-stop beats en bruisende energie! Trance muziek en dansen onder betoverende lasers vormen de perfecte combinatie voor een buitengewone avond. We zijn verheugd om op deze speciale editie nieuwe talenten te verwelkomen, samen met internationale en nationale dj's.

Kom genieten van de betoverende muziek, schitterende lasers, krachtige geluidsinstallatie en de geweldige sfeer die we samen zullen creëren.

P60 poppodium is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De A9 (afrit 5) bevindt zich op een steenworp afstand, en de parkeergarage staat praktisch naast P60. Vanaf het busstation is het slechts 5 minuten lopen.

EnTrance 1e Fase:
(UITVERKOCHT)

EnTrance 2e Fase:
(UITVERKOCHT)

EnTrance 3e Fase:
(€36, 
100 beschikbaar)

EnTrance 4e Fase:
(€39,50 , B
eschikbaar t/m 13 april 14.00 uur)

Deurverkoop € 45,-

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.