Popronde Pre-Party 2020

Afbeelding
do 17 september
VOORVERKOOP
6.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

De Popronde ging niet door in 2020, maar het rondreizende festival heeft niet stil gezeten en presenteert de Pre Party in  verschillende zalen in Nederland, waaronder ook P60. Op deze avond zie je 3 acts voor slechts 5 euro! Met: Honingbeer,  kretzschクレツ en LowaddictsSoundsystem.

 

Honingbeer maakt dromerige klankschetsen en neemt je mee in de herontdekking van haar viool. Eerlijk en van een zoete melancholie, geïnspireerd door wat raakt en een intieme ode aan de natuur. Ze mengt (post)minimal en neoklassiek met ambient, in de verte klinkt een vleugje pop. Gespot in het voorprogramma van Figgie. Op 26 februari verscheen haar debuut EP.

Thomas Kretzschmar met zijn alias kretzschクレツ treedt op met een gitaar, synthesizer, drum machine, full pedalboard en een sp404 sampler. Begonnen als lofi hiphop artiest met jazzy gitaar heeft hij o.a. nummers uitgebracht met grotere namen in de lofi hiphop scene. Neem vooral even een kijkje op zijn Instagram om te zien wat je kan verwachten.

Dillan & Maaike ontmoetten elkaar op Tinder, maar werden een muzikale match in plaats van een romantische. Beinvloed door artiesten als Kiasmos, Bonobo, Underworld en Moderat, creëert LowaddictsSoundsystem hun eigen unieke chill-out sound met een drive. Nu samen met Tim Thornton (Fink)  werkt deze act aan nieuw materiaal en met een nieuwe live / lichtshow zijn ze klaar voor de volgende stap.