Anneke van Giersbergen

Afbeelding
VOORVERKOOP
23.00
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Op donderdag 12 maart 2020 is door de overheid bekend gemaakt dat alle evenementen boven de 100 bezoekers tot en met 31 maart niet door mogen gaan. Dit geldt ook voor de show van Anneke van Giersbergen in ANNA. Gelukkig hebben we voor deze show een alternatieve datum gevonden, namelijk donderdag 10 september.

Kaartkopers ontvangen een bericht over deze nieuwe datum van Ticketmaster. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum, dan kun je een restitutie aanvragen via Ticketmaster.

 

De eerste show van Anneke van Giersbergen in ANNA was zo snel uitverkocht dat we een tweede datum mogen aankondigen! Op zondag 15 maart brengt P60 zangeres Anneke Van Giersbergen (The Gathering / VUUR) naar ANNA. De kaartverkoop begint vrijdag 24 januari om 12:00!

Anneke Van Giersbergen goes to church! Zangeres Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd genoemd worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd. Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF.

2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière, dit lustrum werd gevierd met 2 uitverkochte shows in de Effenaar in haar eigen Eindhoven, tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre.

Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album, om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in Maart en April 2020 solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen.