Terzij de Horde & Doodswens

Afbeelding
VOORVERKOOP
16.50
tickets Zaal open 15:30 Aanvang 16:00

Het concert van 13 december wordt verplaatst naar zondag 23 januari. De show zal dan opgesplitst worden in een middag en avond show. Je hebt een e-mail ontvangen met voor welke show jouw ticket geldig is.

Terzij de Horde
TERZIJ DE HORDE combineert progressieve black en doom metal met de rauwheid en live performance die doet denken aan extreme hardcore of chaotische screamo. Gedurende hun hele bestaan wordt de band omschreven als een mix tussen Khanate, Wolves in the Throne Room, Deathspell Omega en Neil Perry.


Doodswens
Voortgekomen uit de Eindhoven Metal Factory brengt Doodswens de tweede golf van black metal die we kennen van Darkthrone en Immortal. Deze krakend, rammelende lofi blackmetal die je terugbrengt naar de jaren ‘90, laat je soms vergeten dat deze band pas sinds 2017 bestaat.

Dit is het verplaatste concert van 13 december, welke eerder gepland stond op 30 oktober. Kaartkopers hebben hier een mail over ontvangen.

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.