Lordi

Afbeelding
di 7 juli
VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 18:30 Aanvang 19:00

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 wordt deze show verplaatst naar 16 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Heb jij een ticket voor een concert dat verplaatst is of gecanceld? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

Ticketmaster is op dit moment bezig met de verschillende opties die in lijn liggen met de campagne Bewaar Je Ticket , Geniet Later. Lees meer hierover op www.bewaarjeticket.nl! Daar lees je ook meer over vouchers en donaties.


De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel als eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer 'Hard Rock Hallelujah' rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en bracht Lordi hun wereldwijde doorbraak.
 Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten negen (!) albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show.In 2020 komen ze naar Amstelveen in het teken van hun 10e album: Killection. Deze volgt het msschien wel een van de meest controversiële albums van de band op - ‘Sexorcism’.

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.