Sass Jordan

Afbeelding
VOORVERKOOP
20.00
AVONDKASSA
21.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 wordt deze show verplaatst naar 28 mei 2021 alsnog naar P60! Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 
Heb jij een ticket voor een concert dat verplaatst is of gecanceld? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.
Er zijn verschillende opties die in lijn liggen met de campagne Bewaar Je Ticket , Geniet Later. Lees meer hierover op www.bewaarjeticket.nl! Zo kun je onder andere kiezen om je ticket te doneren of een voucher aan te vragen.

Sass Jordan raakt voor het eerst de basgitaar aan als ze 17 jaar is. Tien jaar later lanceert ze haar carriere met de single en het gelijknamige album 'Tell Somebody'. Daarnaast werd ze voor verschillende awards, zoals de JUNO genomineerd. En zong ze een duet met Joe Cocker voor de film 'The Bodyguard'. In 2020 kwam Jordan met het goed ontvangen nieuwe album Rebel Moon Blues. 

“Niet alleen is ‘Rebel Moon Blues’ een liefdesbetuiging aan de blues, ook laat Jordan hiermee horen dat haar stem voor dit genre gemaakt is.” (Mania #365)

“Sass slaagt er zeker in om er haar eigenheid in te leggen en daardoor geniet ik van elk nummer. Time for The Blues!” (Brothers In Raw, maart 2020)


De support van de avond wordt verzorgd door Chris Caddell. Caddell wordt gezien als een van de beste gitaristen van Canada. Hij is bekend om zijn sterke en soulvolle vocals. Na zijn plaat Tough Lung komt Caddell in 2020 met een nieuwe EP. Hierop gaat hij terug naar zijn roots in de akoestische muziek. Tevens is de gitarist ook te horen op de nieuwe plaat van Sass Jordan!