Primal Fear

Afbeelding
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 19:00 Aanvang 20:00

In verband met de aanhoudende maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan, wordt deze show verplaatst 20 januari 2022.

Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met meer informatie. Hier staat onder andere vermeldt wat je kan doen mocht je niet naar de show kunnen op deze nieuwe datum!

Na de oprichting in 1997 is de band al meer dan 20 jaar actief. Met inmiddels 13 albums op de teller weet de band nog steeds te verrassen met het nieuwe werk. Zo werd ook 'Metal Commando' goed ontvangen en schreef Arrow Lords Of Metal:

‘Metal Commando’ is aan de ene kant weer typisch Primal Fear, maar heeft tegelijk ook een aantal fijne verrassingen. Hiermee plaatst het album zich tussen de wat meer experimentele periode van de band en de recht in je gezicht stijl van de laatste jaren. Juist die afwisseling maakt dit album tot een van de sterkste platen van de band tot nu toe. De band rondom metal legende en bassist Mat Sinner en stemgeweldenaar Ralf Scheepers heeft zichzelf weer eens overtroffen. Verplichte kost voor de fans en een aanrader voor elke metalhead!

De band zal support ontvangen van Freedom Call en Scarlet Aura