Hans Dulfer - Set I

Afbeelding
vr 4 september
VOORVERKOOP
17.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 19:15 Aanvang 19:45

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist Hans Dulfer zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Let op! Dit is het verplaatste concert van 4 april 2020. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info. Ook is deze show opgesplitst in twee sets - kaartkopers die voor 20 augustus een ticket hebben aangeschaft hebben een mail ontvangen waarin staat  voor welke set hun ticket geldig is!

Coronaproof setting!

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen genomen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken:

  • Bij binnenkomst vragen we je handen te desinfecteren en stellen we een aantal vragen over je gezondheid
  • We hanteren zitplaatsen op 1,5 meter afstand van elkaar. Je wordt geplaceerd op basis van het aantal tickets dat je hebt gekocht.
  • Drankjes bestel je via Whatsapp en worden tijdens de show aan je tafel geserveerd!
  • De ventilatie die we gebruiken zorgt ervoor dat er 100% buitenlucht naar binnen wordt geblazen.