Popkoor Amstelveen

Afbeelding
do 4 juli
VOORVERKOOP
8.00
AVONDKASSA
10.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Het is weer tijd voor de halfjaarlijkse uitvoering van ons enige echte Popkoor Amstelveen. Deze uitvoering staat nogmaals in het teken van de West Coast, want het is een oneindige put van mooie songs en inspiratie. Vandaar: Popkoor Amstelveen, West Coast Revisited!

De 50 koorstemmen worden zoals altijd ondersteund door de Popkoorband. Ditmaal met Kim Haworth (drums), Mischa Kool (bas), Marcel de Groot (gitaar), Lior Kuperberg (sax) en zij staan natuurlijk weer onder leiding van Boris Kothuis (toetsen & koorarrangementen).

 

LET OP! Er zijn in de zaal doorgaans geen zitplekken beschikbaar. Slecht ter been of invalide? Neem contact op met 020-3453445 om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn ter plekke kluisjes beschikbaar voor je jas en handtas, maar neem geen grote tassen mee, deze zullen er niet in passen. Ook raden we iedereen aan na te denken over het dragen van oordoppen. Voor sommige bezoekers kan het geluid als hard ervaren worden. Nog meer info nodig? Check onze FAQ pagina of neem contact op.