Hans Dulfer

Afbeelding
VOORVERKOOP
17.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Zondag 15 maart zijn de maatregelen rondom het coronavirus verder aangescherpt en verlengd tot en met 6 april. Dit betekent dat het P60 programma tot deze tijd niet door kunnen gaan.

Onze programmeurs zijn druk in de weer om nieuwe data te vinden voor deze shows. Alle kaartkopers worden binnenkort op de hoogte gebracht van een nieuwe datum, of op welke manier zij hun geld terug kunnen krijgen mocht het programma niet doorgaan.

Hou onze website, Facebook pagina en je mail in de gaten voor updates.

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist Hans Dulfer zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.