CeltCast Fantasy Awards 2023

Afbeelding
za 4 maart
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
21.50
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 19:45

Bereid je voor op een nacht om nooit te vergeten! Op 4 maart gaan we in P60 dansen, zingen en de handen ineen slaan om het afgelopen festival jaar te vieren en het nieuwe jaar te beginnen!

20:00 - 20:45 ๐’๐š๐ง๐ฌ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐š ๐ŸŽป
21:00 - 21:45 ๐“๐ก๐ž ๐“๐ซ๐จ๐ฎ๐›๐ฅ๐ž ๐๐จ๐ญ๐ž๐ฌ ๐Ÿฅ
22:00 - 23:15 ๐’๐ฎ๐ง๐Ÿ๐ข๐ซ๐ž๐ŸŽ™

Om de avond goed te starten, zal Sanseveria een top concert verzorgen. Deze balfolk band zal opbeurende traditionele muziek spelen, waarop je kunt dansen alsof je alweer op een festival bent! Hun kleurrijke melodieรซn komen voort uit de ierse doedelzak, een viool, fluiten, de gitaar en percussie.

De volgende band is The Trouble Notes. Deze band is de hele wereld over gereisd. Ze hebben gespeeld van Europa tot in Noord-Amerika! Ze brengen ons een combinatie van traditionele folk, tribale dansmuziek en punk rock. Maak je klaar om meegesleept te worden door hun unieke en prachtige muziek.

Om de avond knallend af te sluiten, zal Sunfire er zijn om je mee terug te nemen naar de tijd van bandieten, sheriffs en het wilde westen. Je kunt los gaan op hun muziek en oude verhalen! Laten we samen op een Western folk avontuur gaan!

We kijken er naar uit om je snel weer te zien!