Popa Chubby

Afbeelding
do 7 maart
VOORVERKOOP
25.00
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Popa Chubby, geboren als Ted Horowitz, rockt al meer dan 30 jaar de blues op zijn felle en soulvolle manier.

In de loop van een carrière die teruggaat tot 1994, is hij een on geëvenaarde kracht geweest op de gitaar, en zijn onstuimige, zijn soulvolle spel is nog nooit zo krachtig geweest. Een imposant figuur met een kaalgeschoren hoofd, getatoeëerde armen, een sikje en een speelstijl die hij beschrijft als "the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters en Jimi Hendrix meets Robert Johnson", Popa Chubby is een innemend personage dat uitgegroeid is tot een van de populairste figuren binnen het genre.

Popa Chubby is zijn eigen man, ten goede of ten kwade. Hij reflecteert: "Ik leef in een wilde tijd en daar wordt de inspiratie vandaan gehaald. Er zijn problemen, maar het beeld is veel groter dan ik en mijn situatie. Alles gaat kapot in de wereld. De lijnen worden opnieuw gedefinieerd. We hebben allemaal iets nodig."

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.