Video & Streaming

Image

P60 beschikt over de techniek voor video opnames en (live-)streaming. Jouw evenement kan dus gemakkelijk bij de mensen thuis gebracht worden of op een later moment beschikbaar worden gesteld.

Registraties

Treed je band op in P60? Dan is het mogelijk om de volledige show vast te leggen op beeld en zijn er ook verschillende mogelijkheden voor audio-opnames. En wat dacht je van het opnemen van je eigen videoclip of show opnames zonder publiek. De mogelijkheden zijn eindeloos en breder dan alleen concerten. Ook presentaties, seminars en andere soorten evenementen zijn hiervoor geschikt.

Streaming

Voor presentaties en congressen, maar ook zeker voor concerten is er mogelijkheid tot streaming. Dit biedt mogelijkheden tot hybride evenementen waarbij een congres of presentaties bijvoorbeeld deels online en offline kan plaatsvinden. Onze zaal is namelijk ook te huur voor bedrijven en organisaties. Kijk hier voor meer informatie daarvoor.

Videomateriaal

Je kan het ruwe materiaal ontvangen om zelf te verwerken tot een eindproduct. Maar er kan ook een video-editor vanuit P60 worden aangeleverd om na afloop een montage te maken. Ook zijn er mogelijkheden te bespreken voor een live montage, zodat je direct je eindresultaat hebt!

Prijzen zijn op aanvraag! Neem contact op met Helma (helma@p60.nl )om te informeren naar de mogelijkheden

 

 

Dutch