Roberto Jacketti

Image
Fri 19 April
PRESALE
24.00
AT THE DOOR
24.00
tickets Doors open 20:00 Commencing 21:00

Roberto Jacketti & The Scooters werd in 1980 opgericht door de middelbare scholieren Robbert Jak en  Erik van der Hoff. Al snel volgden bassist Rob Blanchemanche en drummer Jeroen Booy met wie Robbert al eerder in een bandje speelde. Kort daarna kwam ook gitarist en toetsenist Bart Corver bij de groep. De naam Roberto Jacketti is een speels ver-italiaanste naam van toetsenist Robbert Jak. Deze bijnaam heeft Erik hem gegeven, omdat hij vaak in Italië kwam. The Scooters werd als groepsnaam gekozen, omdat de scooter een zeer populair vervoermiddel is in Italiaanse steden. Jak verliet de groep na een tijdje weer voordat de band bekend werd bij het grote publiek, maar de groepsnaam werd gehouden.

Sinds 2003 treedt Robert Jacketti & The Scooter, aangemoedigd door fans, elk jaar op te treden. Niet omdat het moet maar omdat het nog steeds kan!

In 2022 hebben ze zelfs 5 optredens gedaan om hun 40-jarige vriendschap te vieren. Ze speelden als gast in de Ziggo Dome, tijdens Symphonica in Rosso, bij de Dolly Dots en creëerden op vele andere plekken fantastische herinneringen.

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.