De Kift

Afbeelding
do 24 februari
VOORVERKOOP
17.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Met daarnaast een danige dosis gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. Een megamooie mix van magnetiserende muziek. Met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.

Met de nieuwste plaat 'Hoogriet' brengt de formatie hun twaalfde album de wereld in. Zo’n twaalfde album is op zich al legendarisch, maar De Kift is natuurlijk wars van de perfectie waar dit cijfer zelf voor staat: met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een magische mix van Duitse Krimi muziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen.

Over Jouw Bezoek

Vanaf vrijdag 18 februari mag onze zaal weer open voor 500 mensen tot 01.00. Ook hoeven we dan geen zitplaatsen meer te hanteren, maar mag iedereen gewoon staan. Het coronatoegangsbewijs is nog wel nodig om toegang te krijgen tot een concert. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.