P60 gaat online door!

P60 gaat online door!

Ook tijdens de sluiting door de maatregelen rondom Covid-19 blijft poppodium P60 verschillende activiteiten organiseren voor Amstelveen en omgeving. Bezoekers kunnen nu online terecht voor livesessies met lokaal talent, Pubquiz en een Bingoavond!

Agenda

09 Mei - P60 Quarantaine Sessies: Kolbak

Talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel van P60. Echter heeft het zowel de lokale bandavonden als de Popprijs moeten afgelasten. Toch wil P60 een podium blijven bieden voor lokaal talent. Daarom mogen elke zaterdag om 16:00 lokale acts de Facebookpagina van P60 overnemen met een live set. Dit keer ontdek je KOLBAK. Met de melodische poprock a la R.E.M., gemixt met een vleugje new wave a la TheThe en een toefje gruis a la Pearl Jam. 

13 Mei - P60 Popquiz

Herken jij razend snel elk muzikale intro? Of roep jij met gemak de volledige muziekgeschiedenis op? Dan is het jouw beurt om te shinen en mee te doen aan de popquiz gehost door niemand minder dan Jeroen a.k.a Swikkipedia.

16 Mei - P60 Quarantaine Sessies: Een Kasper

Dit keer ontdek je Een Kasper. Kleine, Nederlandstalige liedjes die niet eerlijker zouden kunnen zijn. Jarenlang drumde Kasper De Boer in de meest uiteenlopende bands (o.a. Yip Roc & Stella), maar tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam ontdekte hij hoe fijn het schrijven van liedjes ook kan zijn. Die liedjes begeleidt,  door ritmisch gitaargeluid, vormden zijn afstudeerproject ‘Een Kasper’. Nu reist hij het land door en deelt zijn intieme en directe teksten over liefde, jezelf zijn en soms ook in de weg staan op eigen wijze met publiek.

20 Mei - P60 Quarantaine Bingo

Schenk een drankje in en haal de gekleurde stiften maar vast uit de kast, want ook tijdens de quarantaine blijven de balletjes rollen. Het is namelijk weer tijd voor BINGO! 

Tijdens drie spannende rondes neemt host Quarankaylee je vanachter het scherm mee naar een wereld vol cijfertjes. Heb jij als eerst je kaart vol?!Deelname is gratis! Meld je aan door een mail te sturen naar ilona@p60.nl en je krijgt je BINGO! kaarten zo snel mogelijk toegestuurd. De Livestream is te volgen via de Facebookpagina van P60 Café.

23 Mei - P60 Quarantaine Sessies: Laat Maar

Dit keer ontdek je Laat Maar. Laat Maar bestaat uit Marit en Sabine. Dit muzikale kleinkunst cabaret duo zingen samen cabaret liedjes.

Steun P60

Deelname aan al deze evenementen zijn natuurlijk gewoon gratis. We maken deze met heel veel plezier. Mocht je toch een kleine bijdrage willen doen om ons te steunen dan kan dat hier

 

 

Image