Behind the Music: Dave von Raven (The Kik)

Image
VOORVERKOOP
16.50
AVONDKASSA
17.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Voor deze avond worden er zitplaatsen gehanteerd.

Dave von Raven van The Kik is de hoofdgast tijdens Behind the Music in P60 in Amstelveen. Tijdens deze live documentaire avond vol uniek beeldmateriaal maken we met de zanger en muzikant een reis door zijn carrière.

Dave von Raven

Dave von Raven werd in 1981 geboren als Dave Mellaart. Als hij in 2011 de Nederlandse beatband The Madd opricht, gaat het snel. Inmiddels is Dave naast muzikant ook bekende mediapersoonlijkheid en heeft hij met The Kik in de Boudewijn de Groot-tour laten zien muzikaal nieuwe paden in te kunnen slaan. Dave kijkt uit naar de avond. “Het zal wel een verrassende avond worden aangezien Martin (FaceCulture) en ik ver teruggaan, en hij een interviewer is waarmee ik door de jaren heen veelvuldig leuke en open gesprekken heb gehad. Ik verwacht een unieke reis door de tijd, waarbij hoogte- en dieptepunten aan bod zullen komen!”

 

Behind the Music

In Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Dave von Raven terug op zijn carrière. “Ik heb Dave voor het eerst geïnterviewd in 2012 en door de jaren heen heb ik hem met veel interesse gevolgd. Dave is een fascinerende muzikant en als mens is hij erg veelzijdig. Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn leven en muziek. De successen met The Kik, zijn band met Rotterdam, de moeilijke periode voor het cover album The Kik Hertaalt, zijn liefde voor Boudewijn de Groot, het recente album Jin en nieuwe muziek.”

 

Andere personen

In de aanloop naar de avond heeft Kuiper een aantal (prominente) personen dichtbij Dave von Raven geinterviewd over de zanger en muzikant: oud-bandlid, jeugdvriend en producer Marcel Fakkers, soulmate en muziekvriend Dave Andriese en vriend en The Kik-lid Arjan Spies. Fragmenten uit deze interviews vormen de rode draad voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes!

 

Bezoekers mogen vragen stellen aan tijdens de avond.

 

Over Behind the Music

De live documentaire Behind the Music is een avondvullend interviewprogramma waarin gasten aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit vaak af met een intiem live optreden. In eerdere edities in Hedon in Zwolle, Paard in Den Haag en 013 in Tilburg waren onder andere Rinus Gerritsen van Golden Earring, Typhoon, Ernst Jansz, Torre Florim van De Staat, Rico, Sticks, Spike en Kovacs te gast.