Grote zaal

Image

P60 is hét poppodium van en voor Amstelveen. Jaarlijks ontvangen wij ruim 40.000 bezoekers bij verschillende concerten die wij organiseren. Op de dagen dat wij geen evenementen hebben is P60 de locatie voor jouw evenement, presentatie, bedrijfsbijeenkomst, congres of presentatie. Een van onze ruimtes in onze concertzaal.

De grote zaal bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit een vast podium, een ruim balkon en twee bars. Met een capaciteit van 600 staanplaatsen of 225 zitplaatsen is deze zaal geschikt voor grotere evenementen. 

Techniek

P60 beschikt over een hoogwaardige geluidsinstallatie, een omvangrijke lichtinstallatie en uitgebreide mogelijkheden om evenementen met beeld te ondersteunen. Alle techniek wordt door ons gekwalificeerde personeel bediend. Uiteraard op de dag van het evenement zelf, maar het is ook mogelijk hen al te betrekken bij de voorbereiding. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen van beeldmateriaal. Klik hier voor een compleet overzicht van de technische capaciteit van P60. 

zaal8

 

zaal2
Dutch