Nile

Image
Wed 4 September
PRESALE
22.50
AT THE DOOR
23.50
tickets Doors open 19:00 Commencing 19:15

Nile is een Amerikaanse deathmetalband uit Greenville, South Carolina, opgericht in 1993. De band staat bekend om hun toegewijde lyrische en muzikale stijl, geïnspireerd door Egyptologie en het werk van H.P. Lovecraft. Sinds de oprichting heeft de band negen studioalbums, twee compilaties, drie uitgebreide toneelstukken, twee demo's, drie singles en vijf muziekvideo's uitgebracht. Nile's nieuwe album "The Underworld Awaits Us All" (Napalm Records) komt eind juli 2024 uit. Deze tour staat tevens in het teken van het 30-jarig jubileum van de band.

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.