Hanny Veenstra

Image
Tue 7 May
Café open 15:00 Commencing 15:00

Hanny Veenstra nam op 60-jarige leeftijd een drastisch besluit: ze wilde een nieuw pad inslaan. Na het bestuderen van Jungiaanse psychologie en vele jaren toewijding aan zelfhulpgroepen voor mensen met chronische pijn, gevolgd door een tumultueuze periode bij slachtofferhulp, besefte ze dat het tijd was voor plezierige bezigheden.

Haar gedachten richtten zich op (jazz) zingen. Onder begeleiding van ervaren leraren zoals Dennis Kivit, Sylvie Lane en Greetje Kaufeld, onderging ze zanglessen. Jarenlang trad ze op met haar eigen Jazzcombo en bracht in 2008 haar eigen CD 'All the way' uit.

Ondanks de teleurstellende diagnose van Alzheimer in 2022, heeft ze haar passie voor zingen niet opgegeven. Tegenwoordig verzorgt ze belangeloos optredens voor met name leeftijdgenoten. 

My Generation Amstelveen

My Generation is een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring,  samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren waaronder een maandelijks muziek evenement en de wekelijkse koor repetities van het Rockkoor My Generation. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Het Muziekcafé is gratis en de koor-repetities kosten €4,00 per keer.

Meer weten? Neem dan contact op:

mygeneration@amstelring.nl of 06 14646643.