Vibrant Volume Festival

Image
Fri 28 June
PRESALE
15.00
AT THE DOOR
17.50
tickets Doors open 19:30 Commencing 20:00

Ontdek het Vibrant Volume Festival! Dit festival, gericht op het bevorderen van inclusiviteit door middel van veilige, open ruimtes, zal een podium bieden aan lokale, opkomende artiesten. Naast gevestigde headliners beloven zij een avond te bezorgen die je niet snel zult vergeten. Of je nu fan bent van fotografie, beeldende kunst, muziekproductie of een andere vorm van talentenshow: Vibrant Volume Festival is the place to be!

Line-Up:

Elmer bestormt vol lef, zelfspot en fantasie de Nederlandse muziekscene. Vergezeld door een kleurrijk decor, een hond als DJ en knallende elektronische beats zet Elmer een show neer met een weird randje. Elmer is dan weer een agressief rappend kanon, dan weer een kwetsbaar hoopje mens, en dat is precies de bedoeling: de mens laten zien in al zijn facetten. We zijn niet één, af ding. Wij spreken onszelf tegen.

LÖNA’s melancholische sound is de perfecte Dark & Stormy cocktail. De tweeling mixt ijzige synthgeluiden met vocal samples en bemoedigende four-to-the-floor beats. Samen met teksten over o.a. het overlijden van hun vader, activisme en het hunkeren naar liefde, is de LÖNA-formule compleet en zorgen ze voor melancholie op de dansvloer.

Low Addicts is een krachtig eletronica-trio die zowel knipoogt naar pop, maar ook de duistere beats van de nacht omarmt. Je komt ze tegen in de schemering, waar pop-hooks zich vermengen met morphing vocals en dansbare techno-grooves. Denk hierbij aan acts als Underworld, Faithless en Moderat. Deze trip-poptronica act neemt je mee in een zwoele, golvende trip waar de dag verdwijnt in de nacht.

MLHA is een jonge producer uit Amstelveen. In 2022 is ze begonnen met produceren en sinds kort heeft ze haar eigen act opgezet. Ze combineert elektronische muziek zoals deep house, psytrance en techno met symfonische invloeden waardoor er een meeslepende en energieke sfeer ontstaat. Ze neemt je mee in een ontdekking van verschillende klanken en harmonieën, toch vormt alles een eenheid en zorgt ze voor een gehele ervaring.


 

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.