Muziek X Technology

Image

Ben je klaar om de wereld van muziek te verkennen op een geheel nieuwe en boeiende manier? Schrijf je dan nu in voor onze spannende workshop waarin we muziek en technologie combineren! Speciaal ontworpen voor jonge creatievelingen vanaf 12 jaar, biedt deze workshop een unieke kans om digitale muziek te creëren door te leren programmeren.

See calendar

Wat je kunt verwachten:

  • Een Muzikale Introductie: We beginnen met de basisprincipes van geluid, toon en muziek. Leer hoe geluid werkt en ontdek de geheimen achter melodieën en ritmes.
  • Duik in het Programmeren: Stap in de fascinerende wereld van coderen. Onze getalenteerde instructeur, Wail Kherrazi (bekend van het programma "Wat een Uitvinding" op SBS), zal je begeleiden bij het begrijpen van programmeren en hoe je het kunt gebruiken om muziek te maken.
  • Hands-on Muziekcreatie: Na het leren van de essentiële vaardigheden is het tijd om je eigen muziek te maken! Gebruik Arduino, Scratch en andere coole technologieën om je eigen unieke deuntjes te componeren.

De workshop vindt plaats op 22 december. De workshop start om 16:00 uur en duurt twee uur. De kosten bedragen €15,-. Aanmelden is mogelijk via workshops@p60.nl (vermeld bij je aanmelding naam, adres en leeftijd).  Wees er snel bij, want vol=vol!

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door:

| WailSalutem Foundation |

Dutch