The Grand Reggae & Ska Circus

Image
Sun 8 October
PRESALE
18.50
AT THE DOOR
21.00
tickets Doors open 19:00 Commencing 19:30

Reggae- en Ska-fans opgelet! In oktober komt er een groot pakket rechtstreeks naar je toe. Absoluut uniek en sensationeel op het gebied van 60s reggae en ska. Drie uitzonderlijke acts zullen de microfoons bespelen op een avond vol zeer energieke optredens!

Uit Nederland, de onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht in early reggae: THE UPSESSIONS uit Amsterdam verwennen ogen en oren met het beste uit meer dan 15 jaar bandgeschiedenis.

Een andere sensatie in dit reggae en SKA circus is het nieuwste kindje van producer Boudewijn van Trigt, beter bekend als BOSS CAPONE, die de betoverende PATSY in zijn band heeft opgenomen en het publiek zal betoveren met briljante duo interludes. 

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het programma afgesloten met de gezamenlijke JUDGE DREAD MEMORIAL, waarschijnlijk een van de meest spetterende reggaerevues van dit moment, met de ongelooflijke PRINCE OF RUDENESS, die zijn nieuwe single "WHAT A BIG THING" ten gehore zal brengen naast de bekende hits van 's werelds meest beruchte reggaezanger. Ontruim de ring!