OPROEP: Project "Foutloos"

OPROEP: Project "Foutloos"

SPINOZA, hét duo voor nieuwe muziek, cross-over en muziektheater, is op zoek naar jouw hulp!

Voor een nieuw project zoeken violist Paul Medeiros en harpist Nick Scholten een groep enthousiaste jongeren, die graag mee willen helpen met het maken van een nieuwe muziektheatervoorstelling.

In deze voorstelling, die gaat over perfectionisme en hoe dit wordt beïnvloed door onze alsmaar digitaliserende maatschappij, wil SPINOZA uitbeelden hoe het voelt om in een vrijwel exclusieve online samenleving te leven. Met welke emotionele en sociale uitdagingen heb jij op dagelijkse basis te maken? En welke manieren vind jij om deze te overwinnen? 

Door middel van een creative writing inschrijving en aansluitende workshop wil SPINOZA het hebben over hoe de digitale wereld invloed heeft op jouw mentale gezondheid.

Wil jij meewerken aan het maken van een muziektheatervoorstelling? Schrijf jij graag teksten over dit onderwerp en wil je hier met anderen ideeën over uitwisselen? Schrijf een korte tekst van ca. 1 A4tje (mag minder of meer) en geef je op voor de workshop!

Jouw inzending kan je voor 19 juni opsturen naar medeirosviool@gmail.com. Je wordt uitgenodigd voor één van de workshops, die plaatsvinden op 22 en 29 juni. Wees er snel bij, want vol = vol!

 

 

 

Image