Sinister, The Monolith Deathcult & Aran Angmar

Image
Sat 23 March
PRESALE
20.00
AT THE DOOR
22.50
tickets Doors open 19:00 Commencing 19:30

Saturday, March 23rd, it's time to get the guitars out of the closet, because Zware Metalen, together with P60, presents a fantastic Metal evening! Three fantastic bands will make the Poppodium tremble during this gruesome show. The line-up this evening consists of:

Sinister
In 1988 ontstond Sinister, in het midden van de Death Metal hype, afkomstig uit Rotterdam in Nederland. Mike, André, Aad en Ron sloegen de handen ineen en de Sinister-sound was geboren. Hun debuut-cd 'Cross the Styx' zag begin 1992 het levenslicht, waarvan wereldwijd vele exemplaren werden verkocht. Vele liveshows in heel Europa volgden.

Vele liveshows en albums later is Sinister terug met een nieuwe line-up! Nederlandse Death Metal bandleden hebben een brandend verlangen om zichzelf verder te pushen dan alles wat ze ooit hebben bereikt, zowel live als in de studio. Ze hopen je op tournee te zien, wanneer de hel is ontketend!

Hail the Beast!

The Monolith Deathcult
The Monolith Deathcult is een bloedstollend superspektakel en het onheilspellende laatste, droevige hoofdstuk in het eens zo trotse muzikale landschap. Hun "muziek" is DE soundtrack van The Great Rese(n)t, een verbluffende oefening in het verbijsteren van muzikale onwetendheid. Onlogisch, spanningsvrij en gevuld met kolossale cut-rate Pro Tools-bewerkingen, maar het mist de preutsheid en onbedoelde lach die het een guilty pleasure zouden kunnen maken.

Wat we beter zullen terugbouwen, is een nieuw artistiek imperium van schokkende verlegenheid en onnodigheid. Hun boodschap is zo bot en brutaal als een loden pijp: Wij, The Monolith Deathcult, zijn de nieuwe onoverwinnelijke goden.

Aran Angmar
Aran Angmar is een Italiaanse black metal band, opgericht in 2020 door gitarist Stavros B. Het eerste opus van de band 'Black Cosmic Elements' werd uitgebracht in 2021. In 2022, met de eerste live-optredens in Italië en Duitsland, ging de band met nieuwe line-up toevoegingen de studio in om het aanstaande 'Atavism & Dying Stars' op te nemen.

Na de release van 'Atavism & Dying Stars' tekende de band een nieuw platencontract bij Soulseller Records en eind november speelde de band voor het eerst in Nederland en nam deel aan de Black Metal Revelation Europese tour met Gorgoroth, Aeternus en Impalement.