Vivid Sessions

Afbeelding
Zaal open 20:00 Aanvang 20:00

Muzikant, marketeer en verbinder pur sang Isaac Bullock komt weer met zijn succesvolle Vivid Sessions naar P60. De Vivid Sessions zijn inmiddels ruim 10 jaar dé hangout place voor bekende en beginnende muzikanten, maar ook voor live-muziekliefhebbers.

Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray, Anderson Paak. en Larry Graham zijn een paar van de talloze special guests die op deze sessie gespeeld hebben. Het doel is en blijft altijd; een platform zijn waar aanstormende talenten en doorgewinterde muzikanten van elkaar leren, door samen te spelen voor een open minded audience. Learning by doing!

Dus, ben jij helemaal thuis in de muziek? Heb jij zin in een lekkere jam? Kom dan naar de aanstaande Vivid Sessions bij P60. Van Soul en Funk tot Hip Hop, van Jazz tot Pop & R&B, niks is te gek! Zien we je daar?

 

De basisbezetting zal deze avond bestaan uit:

·         Brandon Delagraentiss - Special Guest

De Amerikaanse Brandon Delagraentiss heeft harten gestolen sinds hij in 2015 auditie deed bij TVOH. Tegenwoordig is hij gospel frontman, muziek docent en tevens te zien in verschillende reclames.

·         Loraine van Hasz - Zang

·         Lars Karakusevic - Bas

·         Pablo Minoli - Gitaar

·         Marko Dundovic - Keys

·         Liber Torriente - Drums