Prof. Nomad Sessions

Afbeelding
za 13 januari
VOORVERKOOP
17.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Prof. Nomad (Bartel Bartels) sessie keert terug naar P60 met zijn David Bowie tribute! Er wordt weer met een band gespeeld die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten!

Dit eerbetoon was al eerder op de Nederlandse podia te zien. Tevens was het meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol.

De band heeft het publiek verbijsterd met een show die bestaat uit het prachtige Bowie repertoire, die vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood gaat.

In de show zitten hits als Rebel Rebel en Let’s Dance, maar ook zijn ‘minder’ bekende juweeltjes.

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands (o.a. gespeeld met Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten..) en Edgar Koelemeijer die met style en performance David Bowie neerzet en zingt op zijn manier.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.