Fuzzy Teeth + Liam Pek + TRENTH

Afbeelding
do 13 april
VOORVERKOOP
10.00
AVONDKASSA
12.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Deze avond nodigen wij drie acts uit die op P60’s Radar staan. Acts, die langzaam maar zeker uitgroeien tot sterren in hun veld, nemen tijdens dit evenement ons podium over om een fantastische show weg te geven. De acts die deze keer op P60’s Radar staan zijn:

Fuzzy Teeth:

Onder de naam FUZZY TEETH brengt gitarist en songwriter Anthony Koenn zijn eigen werk uit. Anthony was van jongs af aan muzikaal actief. Op 15-jarige leeftijd toerde hij met de energieke punk-rockbands Forever Saturday en Peach langs de Nederlandse podia.

In de zomer van 2020 neemt Anthony zijn nieuwste composities op en besluit vanaf dat moment solo te gaan. Zijn muzikale stijl is volledig veranderd en laat zich het best omschrijven als een mix van indiepop, lo-fi R&B en elektronische muziek. De meeste instrumenten en partijen worden door hemzelf bespeeld. Af en toe aangevuld door verschillende gastmuzikanten/vrienden.

Anthony treedt live op met Fuzzy Teeth en wordt ondersteund door een groovy band met fantastische muzikanten en zangers.

Liam Pek:

Een wereld van verschil met het alledaagse. Liam Pek laat Blues, Progressive rock, 70’s Pop en Jazz allemaal doorschemeren, om daarmee eindeloze creativiteit in zijn songwriting en performance te bewerkstelligen. Humoristische quotes, meeslepende ritmes, trippy gitaren en catchy melodieën gecombineerd met een eigenzinnige band zorgen voor een aanstekelijke levenslust.

TRENTH:

TRENTH is een punkband uit Den Haag. De band kwam samen in 2020 en nam kort daarna hun eerste EP "TRENTHSEKSUEEL" op bij Guy Tavares, waarbij de EP werd uitgebracht onder het Motorwolf-platenlabel. Muzikaal variëren de invloeden van Henry Rollins Band tot Iggy Pop, terwijl de muziek live op het podium tot zijn recht komt en doet waar ze het beste in zijn: jou omverblazen.