One Of These Days

Afbeelding
vr 16 juni
VOORVERKOOP
17.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Glenn, Hans en Remco speelden enige tijd samen in een Pink Floyd tributeband. Uit dit ‘click’ ontstond in 2016 de basis voor een muzikale samenwerking, welke uitmondde in One Of These Days.

Glenn en Remco werkten inmiddels met bassist Stefan samen in KEPLR . Stefan werd gepolst, bleek een groot Pink Floyd liefhebber en stemde volmondig toe! Remco deed een beroep op drummer en muziekmaatje Maikel, waar hij in het verleden diverse projecten mee deed, waaronder een andere Pink Floyd tributeband.

Keyboard heeft altijd een prominente rol in de muziek van Pink Floyd, dus moest er wel een halve IT'er aan te pas komen. Een die zich ook in kan leven in deze bijzondere muziek. Via Remco werd dit Allow. Kortom, band compleet! Samen met professionals van P60 in geluid en licht, ondersteund door projectie, brengt One Of These Days het programma ‘Oldies but Goodies’ naar podia in Nederland. De band speelt de bekende Pink Floyd klassiekers in hun originele LP-uitvoeringen, vergezeld van origineel, eigen, verrassend beeldmateriaal!

Geen thema-avond, maar wel heerlijke, eerlijke Pink Floyd songs!