P60 presenteert P60 LAB

P60 presenteert P60 LAB

Onder de noemer P60 LAB daagt Poppodium P60 (lokale) artiesten uit om met hun creativiteit te experimenteren en een project naar keuze uit te voeren in de zaal. Gekozen acts krijgen een dag lang gratis de beschikking tot de geluid- en lichtinstallatie, camerasysteem en technici. Bij de inschrijving moeten acts vermelden hoe dit bijdraagt aan de ontwikkeling van hun carrière.

Bands, singer-songwriters, dj’s, theatergroepen en alle andere creatievelingen kunnen zich aanmelden. Iedere act doet een aanvraag met een korte omschrijving van het idee en een motivatie waardoor dit een bijdrage kan leveren aan hun carrière. Gekozen acts mogen één volledig dag gebruiken maken van de P60 zaal om het project uit te voeren. Inclusief geluiden lichtinstallatie, camerasysteem en technici. De acts bepalen wat ze doen. Dit kan het opnemen van een videoclip, live opnames maken van je set, doorlopen van een (theater)voorstelling. Het kan en mag allemaal.

Met dit project wil P60 artiesten de mogelijkheid bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen en zichtbaar te blijven ook ten tijde van corona. Zeker nu het lastig is voor talenten om bijvoorbeeld te kunnen repeteren en materiaal op te nemen. Op deze manier wil P60 een bijdrage leveren aan de ondersteuning van talenten.

Aanmelden en meer informatie via: www.p60.nl/p60-lab

 

Afbeelding