Internationale Vrouwendag 2018

Internationale Vrouwendag staat voor de deur! Deze speciale dag is ontstaan in 1911, waar vrouwelijke opstandelingen protesteerden tegen de maatschappelijke ongelijkheid. Hieruit zijn schriftelijke afspraken gekomen: in de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens is vastgesteld dat mannen en vrouwen dezelfde rechten hebben. Daarnaast draagt gelijkheid tussen mannen en vrouwen bij aan een vreedzame en duurzame wereld.

Door het hele land vinden activiteiten plaats waar de vrouw centraal staat. Ook in P60 wordt de Internationale Vrouwendag 2018 uitbundig gevierd. Met een scala aan verschillende activiteiten – van bewegingsmeditatie tot ‘Geluks Inspiratie Training’ en van voetbaltoernooi tot modeshow. Iedereen kan terecht bij P60 voor een kop koffie en diverse workshops, want de toegang is geheel gratis. Er is een heel divers programma opgesteld  met uiteenlopende onderwerpen zoals empowerment, beauty, spirualiteit en weerbaarheid. Tussendoor kan er ook nog een lekker hapje gegeten worden. Succesduo LaFa, bekend van LaFa parties in wijkcentrum De Bolder, verzorgt de culinaire hoogstandjes. Aanschuiven kan voor slechts 5 euro.

Het hoogtepunt van deze Internationale Vrouwendag vindt ‘s avonds vanaf 20:00 plaats in de welbekende popzaal aan het Stadsplein 100A. Hier wordt een modeshow, talkshow en speeddating-sessie georganiseerd. De presentatie ligt in handen van stadsgenoot Amber Teterissa en de officiële opening wordt verzorgd door wethouder Maaike Veeningen. Special guest bij de talkshow is niemand minder dan de zangeres en rapster Latifah. Vanzelfsprekend is er ruimte om vragen te stellen en zijn er volop kansen om andere vrouwen beter te leren kennen. Met het thema ‘Wie is onze hedendaagse vrouw en hoe laat ze zichzelf zien’ wordt dit ongetwijfeld een memorabele dag!

>> Meer info & inschrijven workshops/maaltijd: Facebook.nl/vrouweninamstelland en www.p60.nl

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 18-09-2018
Join the sweet reggae vibrations!
Gepubliceerd op: 11-09-2018
Nieuwe partner voor de ticketverkoop
Gepubliceerd op: 06-09-2018
Kenny B keert terug om er weer een geslaagde show van te maken
Gepubliceerd op: 10-08-2018
Alle deuren open in de poptempel van Amstelveen!
Gepubliceerd op: 19-07-2018
Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links