One Night Stand DE hiphop avond op 21 april

In samenwerking met Unlimited Vision Records lanceert P60 een nieuwe urban hiphop avond op 21 april: One Night Stand. Op deze hiphop avond kun jij losgaan op verschillende live-acts. De headliners zijn niemand minder dan Kevin & Leafs! Daarnaast zullen er nog diverse andere acts optreden waaronder de DJ van Supergaande.

Kevin zal als één van de veelbelovende acts de stage bespringen op deze spectaculaire hiphop avond. Kevin a.k.a. SlowFlowAnimal heeft zijn eigen, unieke wijze van muziek maken. Zoals zijn naam al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. Op het podium is hij echter een ware entertainer. De in Rotterdam geboren en getogen rapper vertelt voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe hij het leven om zich heen ziet. Kevin behoort tot de eerste rappers die zich aansloten bij het label Rotterdam Airlines. Hij brak door in 2011 door met samenwerkingen met onder andere Jairzinho (oprichter van Rotterdam Airlines) en JasonFuturistic. Sindsdien werkte hij samen met de grootste rappers van Nederland zoals Sevn Alias, Josylvio en Lijpe. Zijn debuutalbum ‘Lente’ is sinds 30 maart 2018 uit op Spotify en gaat heel hard!

Leafs begon in 2016 muziek te releasen op YouTube en Soundcloud, deel uitmakende van het collectief ‘Beast Boys’. Al snel kwamen deze nummers op de radar van Noah’s Ark Label. Op 15 jarige leeftijd besloot hij te tekenen bij het label en is sindsdien een groeiende naam binnen de Nederlandse rap-scéne. De inmiddels 16-jarige artiest trad in 2017 al op op de grootste festivals en is niet meer weg te denken uit het circuit. Je kunt hem kennen van de track ‘Mamacita’ of de in 2018 gereleasete track ‘What is Love’ samen met Ronnie Flex.

Dj Wavz (bekend van Supergaande) brengt jou de meest exclusieve remixen en tunes van dit moment en zorgt ervoor dat jij niet stil blijft staan. Naast deze DJ staan ook C.I.C, Denzel Moiz, Thomas Nan, Sinniwavi, Delany, Pequeno & Dj Baxx op het podium voor het neerzetten van een onvergetelijke avond. BE THERE!

>> Meer info & tickets <<

 

 

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 19-11-2018
Win 2 kaarten voor Pink Floyd Tribute!
Gepubliceerd op: 12-11-2018
Carach Angren start de maand december met drie shows in Zuid-Amerika
Gepubliceerd op: 05-11-2018
Donderdag 6 december is Matt Schofield in hét poppodium van Amstelveen. Met zijn vernieuwende blues muziek wordt hij vaak beschouwd tot één van de meest vernieuwende Britse blues artiesten van zijn generatie.
Gepubliceerd op: 01-11-2018
Vierde editie van ACB deze zaterdag van start
Gepubliceerd op: 29-10-2018
David Gogo brengt zijn nieuwe album '17 Vultures' naar buiten

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links