The Cure door Bettie Serveert

Er zijn maar weinig bands die zo'n unieke status genieten als The Cure. Opgekomen in de schurende new wave tijd, maar vervolgens doorontwikkeld tot een volwaardige headliner op festivals als Pinkpop, Glastonbury en Bestival. Het latere poppy werk - denk aan 'Love Cats', 'Why Can’t I Be You' en 'Friday I’m In Love' - zorgde voor wereldwijd commercieel succes. In de laatste jaren werd er in diverse interviews naar het einde van The Cure gehint, maar niks bleek minder waar: onlangs werd bekend dat de band aan nieuw materiaal werkt en bovendien staan Robert Smith en kompanen in juli van dit jaar met een wel heel speciale show (de enige Europese show van dit jaar) in Hyde Park, Londen. Reden genoeg dus voor de fantastische Professor Nomad en zijn sessie om bij elkaar te komen voor een ongekende tribute!

Deze sessie is er trouwens niet zomaar één, want Professor Nomad (Bartel Bartels) wordt deze avond bijgestaan door louter topmuzikanten uit eigen land! Zo zal Carol van Dyk (Bettie Serveert) in de huid van Robert Smith kruipen en wordt de line-up compleet met Peter Visser (Bettie Serveert), Stephan van der Meijden (Independent) en Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout, Paul de Munnik). Een waardig eerbetoon gegarandeerd! Daarnaast kennen we Professor Nomad natuurlijk van zijn magistrale Bowie-tributes. Een waardig eerbetoon is dus gegarandeerd!

Waar je nu eigenlijk moet beginnen in de enorme songcatalogus van The Cure? Geen paniek! Noisey stelde de ultieme gids samen - enjoy!

>> Meer info & tickets

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 16-10-2018
Anthony B werkt samen met Putzgrilla op de track 'Party Up'
Gepubliceerd op: 11-10-2018
Win 2 kaarten voor het concert van Jeroen Weerdenburg!
Gepubliceerd op: 02-10-2018
Voivod heeft eind september hun nieuwe album uitgebracht!
Gepubliceerd op: 24-09-2018
ValsBezig brengt 'Love' naar Speakerz
Gepubliceerd op: 18-09-2018
Join the sweet reggae vibrations!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links