Ignition presents: Downlink, Gentlemens Club & More

Na een knallende Ignition Kingsnight 2018 editie in april kon een vervolg niet uitblijven: op vrijdag 29 juni pakt P60 grootser uit dan ooit! Met o.a. Downlink & Gentlemens Club achter de booth wordt dit één van de spectaculairste feesten ooit op Nederlandse bodem in de Dubstep scéne.

Voor deze mokerharde avond heeft Ignition Events niemand minder dan de Canadees Downlink weten te strikken. Deze Dubstep hit magneet is één van de grootst gevestigde namen in de Dubstep scene. Samenwerkingen met grote artiesten als Excision en Datsik hebben bewezen dat Downlink meedraait met de absolute wereldtop. Na een hele lange tijd niet in Nederland en Europa te hebben gedraaid, heeft hij eindelijk een plekje in zijn agenda vrijgemaakt voor deze keiharde Ignition!

De andere grote knaller van de avond is de driekoppige Gentlemens Club. De drie Engelse DJ’s 50 Carrot, Coffi en Soloman hebben besloten de koppen bij elkaar te steken voor dit nieuwe gezamenlijke project ‘Gentlemens Club’. Het in de UK gevestigde trio heeft de scene nieuw leven in geblazen met hun ‘edgy’ invloeden uit de hip-hop en grime-geïnspireerde knallers. Klaar om de wereld over te nemen, gaan zij deze avond tot een overgetelijke maken!

Ook Lux uit Israël is een absoluut icoon binnen Ignition Events. Na 5 keer draaien op Ignition heeft dit bomb-kanon zijn visite kaartje afgegeven. Lux gaat erg lekker, hij heeft net een release gehad op het legendarische label ‘Never Say Die Records’ en is nog lang niet klaar!

Autodrive komt over vanuit Duitsland. Vorig jaar september stond hij nog op Ignition Presents: Abduction – Crownest Takeover. Nu is hij terug om de zaal te slopen met devastating basslines en hij zorgt ervoor dat jij niet stil kan blijven staan!

Support van deze avond wordt verzorgd door locals Mind Theory B2B Flakes en TwoPhazed. Deze opkomende heren in de scéne maken de line-up compleet.

 

>> Meer info & tickets 

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 19-11-2018
Win 2 kaarten voor Pink Floyd Tribute!
Gepubliceerd op: 12-11-2018
Carach Angren start de maand december met drie shows in Zuid-Amerika
Gepubliceerd op: 05-11-2018
Donderdag 6 december is Matt Schofield in hét poppodium van Amstelveen. Met zijn vernieuwende blues muziek wordt hij vaak beschouwd tot één van de meest vernieuwende Britse blues artiesten van zijn generatie.
Gepubliceerd op: 01-11-2018
Vierde editie van ACB deze zaterdag van start
Gepubliceerd op: 29-10-2018
David Gogo brengt zijn nieuwe album '17 Vultures' naar buiten

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links