De Dijk keert terug naar P60!

De Dijk keert terug naar P60!

Traditiegetrouw keren de ‘Godfathers’ van de Nederlandse popmuziek terug naar Amstelveen voor de start van hun najaarstour. Op vrijdag 9 oktober staat De Dijk op het podium van P60. De kaartverkoop gaat van start op maandag 30 maart 10:00

De Dijk, opgericht in 1981, is één van de bekendste en succesvolste Nederlandstalige bands die ons land kent. De band ontving belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en ze hebben inmiddels alle bekende festivals, poppodiums, sporthallen en poptempels ondersteboven gespeeld.

Met een mix tussen soul, blues, rock en chansons heeft De Dijk al heel wat furore gemaakt. Denk aan hitsingles zoals: 'Als Ze Er Niet Is', 'Ga In Mijn Schoenen Staan', 'Binnen Zonder Kloppen' en 'Bloedend Hart'. Deze nummers zijn slechts een kleine greep uit de succesvolle carrière van De Dijk.

Vorig jaar voegde de band zelfs nog een nieuwe plaat toe aan hun ijzersterke repertoire - Nu of Nou' .Ook door de pers werd de plaat goed ontvangen. Het Parool noemde de plaat " heerlijk swingend, als altijd".

Info & Tickets