Mothership

Afbeelding
zo 21 januari
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

MOTHERSHIP, beschreven in Classic Rock Magazine als "...de meest authentiek klinkende Led Zeppelin tribute-band uit het VK," keert terug naar Amstelveen voor meer dan twee uur rock! Kom langs en geniet van onder andere Achilles Last Stand, Going to California, Since I've Been Loving You, Kashmir, Black Dog, Heartbreaker, Misty Mountain Hop en nog veel meer. Verwacht alle klassiekers, maar ook één of twee verrassingen!

MOTHERSHIP is een Led Zeppelin cover-band - eigenlijk meer een eerbetoon dan een imitatie - die bestaat om de muziek van de beste rockband ter wereld te vieren.

In tegenstelling tot andere tribute 'acts', bootst MOTHERSHIP niet het uiterlijk en de gebaren van Led Zeppelin na. De band is eerder een viering van de muziek. De muziek is de boodschap... dus... geen kostuums, geen pruiken, geen onzin... gewoon geweldige muziek, goed gespeeld!

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.