The Cruz & Anoray

Image
Fri 16 October
PRESALE
6.50
AT THE DOOR
6.50
tickets Doors open 20:00 Commencing 20:30

Helaas wordt deze show verplaatst naar 5 december 2020. Dit in verband met de nieuwe maatregelen aangekondigd op dinsdag 13 oktober. Hierdoor kunnen samenkomsten met meer dan 30 mensen helaas niet plaatsvinden. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.

Op vrijdag 16 Oktober spelen The Cruz & Anoray in P60, Amstelveen en zorgen ervoor dat het een groot feest van gezelligheid gaat worden. Geniet tijdens deze avond van een goeie portie Rock 'n Roll door deze twee nog onontdekte top artiesten.
 

The Cruz

Gevoerd door Rock ‘n Roll, Power Pop & Disco  brengt deze band uit Amsterdam altijd veel energie en power. Ze noemen hun eigen genre dan ook niet voor niks Hard Broadway Rock ‘n Power Disco Pop. Deze band heeft een groot contrast aan studiowerk opgenomen. De laatste 2 single's "Wishing It Was Friday" & "Let Me Get Out" doen denken aan Deep Purple, Mötley Crue en Queen. "Someone Said" lijkt daarentegen meer op ABBA en Billy Joel. 

Liefde, verlangen en erotiek worden gevonden als een zwevende schreeuw om hulp in Power Ballads. Disco en Funk knallen door de lucht in dansbare catchy popsongs. En elk mens op deze planeet wordt gegarandeerd verliefd op de mooiste, liefste, sexyste en meest getalenteerde meidengroep "The Cruz’ettes" met gouden stemmen als engelen. Een show van The Cruz zit vol drama, theatraal en overdreven showmanschap, waardoor de muziek tot zijn volle potentieel komt.

Anoray

Anoray is een nieuwe poprockartiest uit Nederland. De eerste single "All The Memories" werd uitgebracht op 24 juli 2020. Ze begon al te zingen voordat ze kon praten, haar zang werd een obsessie en kort na de leeftijd van 16 trad ze toe tot haar eerste band en perfectioneerde ze de vaardigheid om liedjes te schrijven met een akoestische gitaar en haar zang. Toen ze twintig was, ging ze solo en daarom Anoray. Geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Arctic Monkeys, LP en Heart besloot ze de richting van poprock in te gaan. Door samen met songwriter, instrumentalist en producer Julius Miller rocknummers te schrijven, inspireert Anoray met een pakkende melodieën om een ​​community te creëren die zich thuis voelt bij haar muziek.