HipHop: Ins & Outs

Image

Pjotr is een succesvol artiest, hij behaalt miljoenen streams en geeft optredens door het hele land. De laatste jaren heeft hij hard gewerkt en een lange weg afgelegd om alles te bereiken waar hij als kleine jongen van droomde.

See calendar

In deze bijzondere masterclass deelt hij zijn verhaal en gaat hij met je aan de slag! Zijn story is een eerlijk verhaal, niet alleen de glitter en glamour die jongeren wellicht gewend zijn uit de muziekwereld. Pjotr vertelt over alle pieken en dalen van het najagen van zijn dromen. Een inspirerende sessie over inspiratie, motivatie, durven dromen en geloven in jezelf.

Pjotr

Pjotr is een meester in het vertellen van verhalen. Zijn positieve boodschap brengt hij in vele vormen over. Via zijn eigen muziek en optredens, maar ook met zijn onderwijsprojecten, masterclasses en geschreven teksten blijft hij mensen inspireren.

Pjotr heeft een hart voor de jeugd en combineert dit graag met zijn passie voor muziek en tekst. Pjotr geeft workshops en organiseert projecten op scholen door het hele land. Alles draait om het vertellen van je verhaal en laten zien wie je bent. Wat in eerste instantie enkel lijkt op een leuk lesje rappen zit vol met expressie, ritme, taal en presentatie. De projecten worden verzorgd op een didactisch en pedagogisch verantwoorde manier, gericht op taal en muziek, maar ook op sociaal-emotionele doelen.

Tijdens workshops en projecten vertelt Pjotr zijn verhaal en neemt hij jongeren mee in de wereld van tekstschrijven. Stap voor stap begeleidt hij ze in het omzetten van gedachten of emoties in toffe teksten. De jongeren presenteren deze teksten en vertellen hun eigen verhaal op unieke wijze aan elkaar.

Van 2012 tot 2017 studeerde Pjotr aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Hij heeft een diploma van de Academische Pabo en hij voltooide een pre-master Onderwijskunde aan de Universiteit Twente.

 

De workshop vindt plaats op 20 juni en start om 19:30 uur. Aanmelden is mogelijk via workshops@p60.nl. Wees er snel bij, want vol=vol! De workshop is gericht op mensen tot max. 27 jaar, vergeet in jouw aanmelding niet jouw naam, leeftijd en woonplaats te vermelden.

Dutch