P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

P60 presents Local The Night | Fix Things First & KOLBAK & Garden Mum

Details

Datum:
20-06-2019
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Indie

Totaal €6,50 | Incl. €5,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €7,-

Op donderdag 20 juni vindt weer een nieuwe editie van dé kweekvijveravond van Amstelveen en omstreken plaats. Jouw lokale helden krijgen deze avond de kans om te stralen op het podium van P60.
 
Deze avond zullen KOLBAKFix Things First en Garden Mum het podium van P60 betreden! 
 
Fix Things First is een alternatieve punkband. De muziek varieert van snelle punk en swingende rock tot indie-invloeden, maar één ding is in elk nummer terug te vinden: passie voor een dynamisch punkgenre. Vorig jaar augustus hebben zij hun eerste EP uitgebracht: "I Lost My Sweater (At a houseparty?!)" waar hun eerste 5 nummers op te horen zijn. Live zorgen de charmante gitaristen, de gekke bassist en de bewegelijke drummer voor een energieke en verrassende show waar het plezier van af spat!
 
KOLBAK is een driemans indiepop-formatie die al een tijdje meedraait. Hun muziek wordt vaak getypeerd als melodische poprock met een rafelrandje. Dit najaar verschijnt een nieuwe EP "Twists and Turns", en deze show is de opmaat voor een clubtour.
 
Garden Mum is een surf en garage rock band. Met ruisende gitaren en veel reverb komt Garden Mum met de volste surf-punk vibes jouw kant op. Fix een mooi band t-shirt en duik die pit in! Garden Mum heeft net een releaseparty gegeven voor hun nieuwe EP "Surf 'n Turf". Deze is te beluisteren op Spotify - vooral even doen dus!
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bands zelf, of via de website.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links