P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

VOL - 24H Amstelveen - Rockster voor een dag

Gratis
Gratis

Details

Datum:
25-05-2019
Zaal open:
15:00
Aanvang:
15:00
Genre:
Overig

Helaas is dit event helemaal vol! Je kunt nog wel terecht bij het All Access Dansfeest!

Stiekem altijd al de droom gehad om een rockster te worden? Deze droom kan vandaag werkelijkheid worden tijdens 24H Amstelveen in Poppodium P60 op het Stadsplein. En het mooie is dat je totaal niet muzikaal hoeft te zijn aangelegd.

Dompel onder in de wereld van Rock-’n-roll en ervaar hoe het is om als artiest een poppodium binnen te treden, in plaats van als bezoeker. Jullie vormen samen de begeleidingsband van wel een hele speciale artiest, wie dat is vertellen we nog niet! Hier zal je zelf achter komen zodra je het P60 podium op stapt voor je soundcheck in onze zaal. Kom binnen via de artiesteningang, relax in de backstage, deel handtekeningen uit aan je fans, laat je verzorgen door je tourmanager en vergeet niet zwoel in de camera te kijken voor de bandfoto. Na je rocksterervaring kan je weer rustig bijkomen en toetreden tot het normale leven in ons gezellige P60café met nog een drankje van het huis.

Er zullen twee rondes zijn om 17:00 & 18:00 uur. We vormen groepen van max 6 personen en het is niet nodig dat iedereen elkaar kent. Dus ben je alleen, of met twee of drie? Ook helemaal oké!

Aanmelden van te voren wordt op prijs gesteld (tinka@p60.nl), maar je kan ook altijd komen aanwaaien op de dag zelf. Wie weet is er nog gewoon een plekje! Last minute toch verhinderd? Graag wel even doorgeven.

En kan je er geen genoeg van krijgen (wat wij goed snappen)? S ’avonds ben je weer welkom in P60 voor een fantastische all access dansfeest van 21:00 – 01:00.

24H Amstelveen

24H Amstelveen is dé manier om de stad op een nieuwe manier te ervaren. Theaters, musea, kerken, sportorganisaties, winkels, bars, hotels en andere organisaties openen hun deuren en organiseren talloze verrassingen en activi-teiten op bijzondere locaties. Of je nu een rasechte Amstelvener bent of voor het eerst een bezoek aan de stad brengt: 24H Amstelveen is een fantastische kans om alles wat de Amstelveense buurten en locaties te bieden hebben in slechts 24 uur te ervaren. Deze evenementen/activiteiten worden georganiseerd door verschillende partners en bedrijven en organisaties in de stad.

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links