P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Wehrmacht A.D. + Spazztic Blur + Final Flag + Exorcizphobia

Gecancelled
Gecancelled

Details

Datum:
28-06-2019
Zaal open:
19:00
Aanvang:
19:30
Genre:
Heavy

Totaal €17,50 | Incl. €16,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €18,-

NOTE: Helaas is de gehele tour gecancelled. Ticketkopers krijgen snel bericht van Ticketmaster over restitutie. Onze excuses voor het ongemak!

Met de zomer voor de deur krijg je nog een heerlijke, ouderwetse thrash avond voor je kiezen, met Wehrmacht A.D., Spazztic Blur, Final Flag en Exorcizphobia!

Wehrmacht A.D., afkomstig uit Portland, Oregon, is het best te vergelijken met een Duyvis borrelnootje: is er ergens een thrashfeestje, dan kan Wehrmacht niet ontbreken. De band startte in 1985 en maakte indruk met platen als 'Shark Attack' en 'Biermächt'. Live komt daar nog een schepje bovenop en is er niet aan het feest te ontkomen. Hun unieke, nietsontziende mix van crossover thrash doet het wereldwijd uitstekend op de verschillende podia en festivals - vanavond brengt het vijftal hun good times naar Amstelveen.

De mannen van Spazztic Blur hadden in 1986 een simpele doelstelling: de snelste band ter wereld worden. De band combineerde een scala aan genres (blues, surf, metal, punk, rap en hardcore), terwijl de teksten enorm politiek geladen waren en vertelden over cartoons, Burger King, Kerstliedjes en niet te vergeten Me-Marco-Sharco. Met de Earache release 'Before... and After' brak de band door, een jaar later was het sprookje alweer voorbij. Na wat reünie shows met onder andere Exodus, Attitude Adjustment en Goathwhore, shows op Maryland Deathfest en L.A. Grindcore én een nieuwe plaat begon er toch weer iets te kriebelen. 'Let There Be Blurr'!

Toursupports Final Flag en Exorcizhobia zitten in dezelfde hoek als Wehrmacht en maken de avond compleet!

Heavy Nieuwsbrief

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links