P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Carach Angren + The Monolith Deathcult + Funeral Whore

Details

Datum:
21-12-2018
Zaal open:
19:00
Aanvang:
19:30
Genre:
Heavy

Ticketmaster: Totaal €21,50 | Incl. €20,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €22,50

Tijdschema:
19:00 | Zaal open
19:30 | Funeral Whore
20:20 | The Monolith Deathcult
21:45 | Carach Angren

NB: Alle tijden zijn onder voorbehoud!

Als het koude zweet je langs de rug loopt, het kippenvel je bekruipt, je hart een slag overslaat en angst je in een wurggreep houdt, dan weet je dat je in het horrorrijk van Carach Angren bent getreden. In samenwerking met Continental Concerts & Management GmbH presenteert P60 een nieuwe Diabolica Sonis Metal Night!

Flamboyante orkestrale waanzin contrasteert met het ijzige gezoem van black metal geïnspireerde riffs. Fel raspende zang en genadeloos ratelende drums brengen een afschrikwekkend verhaal naar voren. Sinds hun debuut in 2004 hebben excentrieke en meeslepende live optredens Carach Angren een grote aanhang bezorgd binnen Europa en de VS. Op nieuwste conceptalbum ‘Dance And Laugh Amongst The Rotten’ wordt hun theatrale stijl tot het uiterste gedreven: het album vertelt over een bezeten meisje met een ongezonde obsessie voor haar ouija bord. Extreme black metal wordt feilloos gecombineerd met sfeervolle orchestrale passages. Carach Angren is in topvorm en levert met ‘Dance And Laugh Amongst The Rotten’ een nieuw pareltje af.

The Monolith Deathcult - Album release show 'Vergelding'
Als er één band is die al jaren zijn eigen plan trekt, is het The Monolith Deathcult wel. De band werd vijftien jaar geleden opgericht en heeft zich de afgelopen jaren constant ontwikkeld en vernieuwd. Enige tijd geleden maakten ze nog gretig gebruik van techno, dance en industrial-invloeden, maar het nieuwe album ‘Vergelding’ is vooral geïnspireerd door bands als Morbid Angel, Cryptopsy en Ministry. Oorverdovende ritmes en brute gitaarpartijen worden vergezeld van historische teksten. Het album verschijnt 30 november en dit is dan ook dé release show!

Ook Funeral Whore is toegevoegd aan de line-up. De Nederlandse old school death-metal band is actief sinds 2006. Zij hebben sindsdien twee albums uitgebracht ‘Phantasm’ en ‘Step Into Damnation’. De muziek van deze band gaat meestal over duisternis, dood en geweld. De huidige platenmaatschappij waar de duistere band nu onder valt is ‘FDA Records’. Hun show in april 2016 was een groot succes, vandaar dat de band nu terug komt als support op deze avond.

Heavy Nieuwsbrief

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links